Store Director Rolex boutique en Patek Philippe Espace

Rick van der Vlist

Werken in een dynamische omgeving bij Schaap en Citroen is leuk omdat geen dag hetzelfde is. Het werken met de meest exclusieve en waardevolle sieraden en horloges blijft bijzonder.

Het is speciaal om onze cliënten te assisteren en te adviseren bij de zoektocht naar het ultieme sieraad of horloge voor het vieren van een memorabel moment in hun leven. Zelf werk ik al meer dan 14 jaar bij Schaap en Citroen en heb nog steeds veel plezier in mijn werk.

Bij Schaap en Citroen is er ruimte en zijn er mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen en te groeien. Kortom Schaap en Citroen is een leuk bedrijf met een leuke gemotiveerde club mensen die zich iedere dag inzet om de klanten een onvergetelijke ervaring mee te geven.

Store Director Rolex boutique en Patek Philippe Espace
Ellen Verbeek Schaap en Citroen

Verkoop medewerkster in Maastricht

Ellen Verbeek

Mijn naam is Ellen Verbeek en ben sinds 2 jaar in dienst bij Schaap en Citroen. Hiervoor was ik reeds 28 jaar werkzaam in het juweliersvak. Mijn passie ligt echt bij juwelen. Als geen ander weet ik hoe blij je kan worden met het krijgen van een mooi juweel.

Het gevoel van blijdschap, de pure emotie en de blijvende herinnering. Daar doe ik het voor. Graag help ik onze klanten hierbij om dat gevoel over te brengen. Omdat we bij Schaap en Citroen voor iedereen een passend juweel of horloge hebben zit ik wel op de juiste plek.

We hebben met regelmaat trainingen voor zowel sieraden als horloges. Dat is heel belangrijk want dan kom je erachter dat ieder merk op zijn manier mooi is en dat, hetgeen zij maken en uitademen, pure vakmanschap is.

Verder heb ik ook het voorrecht om de etalages te vernieuwen en te zorgen dat alles er netjes bij ligt. Dit doe ik met veel plezier omdat ik daarin mijn creativiteit kwijt kan.

Samen met mijn collega’s overleggen welke juwelen geschikt zijn voor onze klanten en hoe we ze het beste tegemoet kunnen komen geeft een gevoel van betrokkenheid. Ik werk met een superleuk team waarin wederzijds respect, eerlijkheid en waardering erg belangrijk is en niet te vergeten; humor.

Wat ik in al die jaren geleerd heb is dat het belangrijk is dat je de teamgeest hebt en niet de ik- eerst houding want dan redt je het niet. Welke taak je ook hebt in het team van Schaap en Citroen, we zijn even belangrijk en het resultaat is iets dat we SAMEN hebben bereikt!