Wie zijn wij?
Schaap en Citroen is een gerenommeerde Nederlandse juwelier met een rijke geschiedenis. Schaap en Citroen staat al meer dan 135 jaar voor service, kwaliteit en vakmanchap.  Vandaag de dag heeft Schaap en Citroen 25 juweliershuizen verspreid over Nederland en België. Deze zijn gevestigd in de grote steden op de AAA-locaties, waarbij de Nederlandse markt de focus heeft. Schaap en Citroen is een levendig bedrijf en geen dag is bij ons hetzelfde. De performance marketeer maakt onderdeel uit van het marketing en e-commerce team. Dit is een jong en dynamisch team dat volop in beweging is om Schaap en Citroen te ontwikkelen naar dé omnichannel juwelier van Nederland. De performance marketteer zal onderdeel worden van dit team waarin volop mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontplooien.

Wie zoeken we?
Wij zoeken iemand die analytisch sterk is, gelooft in de kracht van data en hier goed mee overweg kan, hands-on is en affiniteit heeft met de luxe-industrie. E-commerce heeft geen geheimen voor jou, van omni-channel gaat je hart sneller kloppen en je weet je goed in te leven in onze doelgroep. Daarnaast vind je het leuk om bezig te zijn met zowel de analyse naar eerdere resultaten als met de plannen voor toekomstig succes van ons online kanaal, kan je zelfstandig werken en ben je flexibel met een proactieve houding.

Wat bieden wij?
Als Performance Marketeer maak je onderdeel uit van het e-commerce team van Schaap en Citroen Juweliers. Dit team is verantwoordelijk voor alle e-commerce activiteiten. Je zal nauw samenwerken met je collega’s, bureaus en externe teams van grote internationale sieraden- en horlogemerken.

Wat zijn de taken?
In deze functie zal je een verbindende rol hebben tussen E-commerce en Marketing.

Opstellen en uitvoeren van het omni-channel performance plan van Schaap en Citroen
Beheren en tactisch + strategisch verbeteren van de online kanalen, met een focus op SEA, SEO, CRO 
Locatiemanagement voor het optimaliseren van online aanwezigheid van juweliershuizen
Doorvertaling campagnes naar online middelen.
Aansturen van het online marketing bureau waar wij mee samen werken.
Analyseren en rapporteren van de omni-channel KPI’s en meedenken hoe we het effect van onze online spanningen nóg beter zichtbaar en meetbaar kunnen maken.
Beheren en bewaken van het e-commerce media budget.
Ondersteunen van de e-commerce manager
Initiëren en uitvoeren A/B testen
Samen met het IT- en marketingteam verbeter je onze website


Wat vragen we?

3-5 jaar ervaring als online marketeer of specialist. (Werkervaring als digitale specialist kan voor deze rol ook zeer relevant zijn).
Bureau ervaring is een pre.
Passie voor data, voor het vergaren van inzichten, voor het optimaliseren van strategieën en begrijpen van gedrag van bezoekers/campagnes.
Kennis van bekende (marketing)tools (zoals Google Analytics / Google Tag Manager/Lookerstudio)
Nederlands en Engels (op professioneel niveau) spreken en schrijven.
Analytisch en een data gedreven denkwijze.
Communicatief sterk..
Proactieve werkhouding met een aanpakkersmentaliteit.
Je kan snel schakelen en vindt het leuk om met diverse projecten bezig te zijn.
Affiniteit met de luxe-industrie en met omni-channel.


We willen je graag ontmoeten. Stuur je motivatie, CV en een recente foto van jezelf naar HR@schaapcitroen.nl en wie weet zien wij je binnenkort bij ons voor een kopje koffie!