Wie zijn wij?

Schaap en Citroen is een gerenommeerde Nederlandse juwelier in het hoge segment met een rijke geschiedenis, opgericht in 1888. Vandaag de dag heeft Schaap en Citroen achttien juweliershuizen verspreid over Nederland en België. Deze zijn gevestigd in de grote steden op de AAA-locaties, waarbij de Nederlandse markt de focus heeft.

Wie zoeken we?

Als Grafisch vormgever / DTP’er ben je verantwoordelijk voor de vormgeving van al onze marketinguitingen zowel on- als offline. Wij zoeken iemand die hands-on is, en op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de mogelijkheden van de grafische vormgeving. Het Adobe pakket heeft geen geheimen voor jou en je weet je goed in te leven in onze doelgroep. Daarnaast kan je zelfstandig werken en ben je flexibel.

Wat bieden wij?

Als Grafisch vormgever / DTP’er maak je onderdeel uit van het marketing team van Schaap en Citroen Juweliers. Dit team is verantwoordelijk voor alle on- en offline marketing, PR en events door heel Nederland. Je werkt nauw samen met je collega’s op de afdeling en in de juweliershuizen. Ook heb je veel contact met de verschillende belanghebbende bij de merken in de high-end luxury sieraden- en horlogemarkt. De marketingafdeling bij Schaap en Citroen is een dynamische omgeving en geen dag is hetzelfde.

Wij werken vanuit ons hoofdkantoor op een centrale plek in het land. Wij bieden een competitief salaris en reiskostenvergoeding.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding richting grafische vormgeving.
  • Je hebt kennis van het Adobe-pakket dus weet je onder andere om te gaan met Indesign, Photoshop en Illustrator.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt secuur
  • Nederlands en Engels (op professioneel niveau) spreken en schrijven
  • Interesse in social media en op de hoogte van de nieuwste trends zoals het maken van GIF’s, video (bewerking), reels etc.
  • Je kan snel schakelen en vind het leuk om met diverse projecten tegelijk bezig te zijn
  • Affiniteit met de branche
  • Je wilt full time naar ons kantoor in Diemen komen

Ben jij de Grafisch vormgever / DTP’er die wij zoeken?

Wij willen je graag ontmoeten. Stuur je motivatie en je CV naar hr@schaapcitroen.nl en wie weet zien we je binnenkort bij ons voor een kopje koffie!