Voor onze Breitling Boutique in Rotterdam zijn wij op zoek naar  een Boutique Manager met al enige ervaring in de retail bij voorkeur in de luxury branche. 

BREITLING 

Breitling is een van de bekendste Zwitserse horlogemerken ter wereld die zijn eigen weg blijft banen dankzij zijn rijke horlogecollecties die zijn gewijd aan het volledige spectrum van lucht-, land- en zee-avonturen.

Rotterdam Meent is geselecteerd om een ​​brandstore te exploiteren. Met deze mono Boutique’s kan Breitling het merk presenteren in een meer op maat gemaakte, merkgerichte omgeving.

De Breitling-boetiek is een belangrijke pijler van de internationale merkstrategie en zij zijn van mening dat de eigen boetieks op de juiste locatie een perfecte aanvulling vormen op de multi-brand benadering van de klantpropositie

Profiel

Voor onze Boutique in Rotterdam aan de Meent, een gecombineerde partnerwinkel met Schaap en Citroen Pre-Owned Boutique, zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Boutique Manager met een achtergrond in de retail, om het talentvolle verkoopteam te leiden.

Je bent direct verantwoordelijk voor de aansturing van de Boutique en het bewaken van alle winkelactiviteiten, het team en het budget.

Je valt direct onder de CEO en zorgt ervoor dat processen en procedures worden onderhouden en herzien om een ​​gestroomlijnde, klantgerichte aanpak te garanderen.

Je begeleidt, motiveert en ontwikkelt je team, daarbij ga je strategisch te werk en stuur je dit op een consistente manier aan. Als Boutique Manager ben je tevens de schakel tussen het team en onze klanten en ons hoofdkantoor .

Daarnaast ben je een gepassioneerde merkambassadeur voor Breitling in Rotterdam, -jouw lokale markt- door het merk proactief te vertegenwoordigen bij relevante lokale activiteiten (netwerken, instore events).

Wij hebben een toegewijd intern opleidings- en ontwikkelingsprogramma om je te ondersteunen en te koesteren tijdens je loopbaan en om het meeste uit je talent te halen.

Ben je enthousiast geworden en voldoe je volgens jou aan het profiel dan ontvangen wij graag je CV en een uitgebreide motivatie in onze mail; hr@schaapcitroen.nl